2 de jul. 2010

Manteta dels desitjos

Al final he caigut en la temptació!


Feia massa temps que li donava voltes, i ara que començo a tenir més temps he decidit iniciar l'intercanvi de robetes per fer la manta dels desitjos!!



La impulsora d'aquesta petita bogeria és la Bet, i la històira complerta de la manteta dels desitjos la podeu trobar al seu blog

us en deixo un resum:


Diu la tradició xinesa que un dels fills de l'emperador era molt envejat perquè era l'hereu. La seva mare, per protegir-lo de les males llengües i dels mals esperits va contactar amb 100 prínceps del seu territori i va fer que li enviéssin 100 retalls de roba, un cadascun. Amb aquests retalls va fer una capa pel seu petitó, i així, amb la seda dels prínceps, tothom el reconeixeria com a hereu.
Hi ha la tradició a la Xina que quan neix un nen amb retalls que donen els veins i amics, es fa una manta pel petit, per protegir-lo i donar-li escalfor.


I aprofito per mostrar-vos els dos primers retallets que he rebut, de la Patty del SocPetit


M'han encantat, per ser els primers, per la rapidesa, i sobretot, sobretot, perque m'encanta començar aquest nou repte!!

esteu tot@s convidats a enviar-nos retallets i desitjos!!

2 comentaris:

  1. jo també voldria partcipar... diguem exàctament que us hauria d'enviar. Besitos als 3. Xènia

    ResponElimina
  2. Quina gràcia! Doncs si, diga'm si ha de ser d'una mida mínima o algun detall i com te'l faig arribar (vindras per la uni?) i et faig una contribució!

    ResponElimina